DOBRODOŠLI

Što dobijete kada angažirate lovca na oluje koji fotografira vjenčanja?

Nasmijanog, opuštenog i strastvenog fotografa koji će dati sve od sebe kako bi vam kreirao nezaboravne uspomene.

Avantura života!

Avanturističkog ste duha? Volite putovati? Volite prirodu i nova mjesta?

Onda su posebno planirani photosessioni baš za vas!

PHOTOSESSION ŽIVOTA

Promatranjem prirode i boravkom u njoj otkrio sam jako puno zanimljivih mjesta i uvijek bih maštao i govorio si “Eh, da mi je ovdje sad dvoje ljudi, savršeno bi se uklopili i upotpunili scenu.”

Ako ste osobe koje vole putovati i istraživati nova mjesta i koje bi htjele fotografije s posebno biranih lokacija, onda je tekst u nastavku svakako vrijedan čitanja!

Što možete očekivati i kako izgleda takav posebno isplanirani dan?

Pročitajte više

Cjenik

Što je sve uključeno u ponudu?

Ponuda se sastoji od jednog osnovnog paketa te dodatne mogućnosti odabira photosessiona sa posebnim datumom

 

Često postavljena pitanja
Koji je moj stil, pristup i po čemu se izdvajam?
add_circle_outline

Najčešća rečenica koju sam do sada čuo bila je: ”Želimo spontane fotografije!” Upravo tome i težim te nastojim ostati što neprimjetniji na samom vjenčanju.

Svoje klijente ne gledam samo kao klijente već nastojim izgraditi iskreni odnos kako bih Vas što bolje upoznao te naposljetku napravio i fotografije kakve želite dobiti, koje opisuju Vas! Smatram da je ljubav i emocija iznad svega, a svoj posao i zanimanje radim svim srcem, jer iskreno, nema ništa ljepše nego vidjeti da si ljudima koje si fotografirao natjerao suze na oči svojim fotografijama i da si im stvorio uspomene za cijeli život.

Mogu reći da se izdvajam po svojoj ”ludosti” kada su fotografije u prirodi u pitanju, jer sam spreman napraviti sve kako bih dobio fotografiju kakvu sam si i zamislio, a za koju sam uvjeren da će Vam se svidjeti.

Ponajviše mislim na fotografije s photosessiona na posebnim lokacijama.

Volim organizaciju puta i sam proces nastanka tih fotografija te najviše od svega volim kada se nađe još dvoje ljudi koji su spremni na takv jednu avanturu.

Isporučujem li neobrađene fotografije?
add_circle_outline

Ne. Isporučujem samo obrađene fotografije zbog toga što ne želim slati fotografije na kojima osoba, recimo,  žmiri ili je fotografija mutna, neoštra i neupotrebljiva, ili se pak ponavlja. Najčešće je slučaj da se za potrebe jedne scene fotografira više uzastopnih fotografija i ako se dogodi da pošaljem samo jednu fotografiju, to znači upravo da je ta jedna tehnički ispravna i lijepa oku.

Što se tiče broja obrađenih fotografija, tu se ne želim limitirati već opušteno hvatati svaki bitan trenutak kako bismo na kraju dobili sve što se zapravo i dogodilo na samom vjenčanju.

Broj fotografija varira od vjenčanja do vjenčanja, ali u prosjeku se taj broj kreće od 500-700 obrađenih fotografija

Koliko dugo treba čekati za fotografije?
add_circle_outline

Isporuka obrađenih fotografija je u roku od 20-30 dana.

Što se tiče wedding booka, on se čeka maksimalno 25 radnih dana.

Nudim li i video uslugu?
add_circle_outline

Ja sam zadužen za fotografije, a ako biste željeli i video, svakako možemo i to dogovoriti, budući da imam nekoliko ekipa snimatelja koje vam mogu preporučiti i s kojima surađujem.

Radim li samo u Zagrebu?
add_circle_outline

Radim svugdje gdje me klijenti angažiraju i gdje imaju vjenčanje.

Naravno, nitko sretniji od mene ako mogu i putovati na neko novo mjesto i tamo fotografirati vjenčanje ili session.

 

Koristim li i drugog fotografa?
add_circle_outline

Ukoliko bude potrebe koristim, iako većinom radim sam, a prednost drugog fotografa je ta što se mogu dobiti fotografije iz različitih kuteva, što se najviše vidi u crkvi, kad, recimo ja fotografiram mladence i kumove, a kolega emocije ostatka prisutnih u crkvi.

Za ostale dijelove vjenčanja dovoljan je jedan fotograf, a za organizaciju photo sessiona dalje od mjesta boravišta, koje nije na dan vjenčanja sa mnom ide i asistent te snimatelj (behind the scenes) kad je u premium photosession u pitanju.

Ne znamo pozirati, možete li nam pomoći?
add_circle_outline

Nikakav problem- atmosfera je uvijek opuštena i vesela i najmanje oko čega se trebate brinuti je kako pozirati. Za opuštanje i atmosferu sam tu da Vam pomognem savladati  tremu ukoliko ju budete imate.

Moramo li se vidjeti uživo prije vjenčanja?
add_circle_outline

Bilo bi mi drago, a i poželjno da se vidimo uživo na piću. Ako smo daleko jedni od drugih možemo se čuti i preko video poziva, kako bismo stvorili taj prvi kontakt koji je jako bitan.  Želim da mladenci znaju s kim imaju posla i da me upoznaju prije samog vjenčanja.

Možemo li vidjeti wedding book prije printanja?
add_circle_outline

Naravno, poslat ću Vam primjer kako će izgledati wedding book prije nego li ode na print, a u mailu ćete dobiti i primjer gotovih bookova.

Kontaktiraj me

Svidjelo vam se što ste vidjeli? Nemojte se ustručavati, slobodno se javite za suradnju. Odgovorit ću u najbržem mogućem roku.